show sidebar & content

Leveransebeskrivelse

LEILIGHETER

2-roms og 3-roms selveier leiligheter i 2 etg i sentralt seksjonert kombinasjonsbygg. Plan 1  består av næringsareal og kjeller er felles og består av boder/lager.

 

AREALER

Se plantegninger for spesifisering/måling av arealer. Sportsbod/balkonger/platt/utearealer osv er ikke medregnet i arealer (så fremst dette ikke er spesifisert).

 

YTTERVEGGER

Plan 2/3; Betong isolert innvendig med 10 cm isolasjon, mot øst og vest vegger i bindingsverk med 20 cm isolasjon. Innvendig diffusjonssperre, samt et lag 13 mm gips. Utvendig vindsperre, utlektring og fasadeplater som Formica og Visorwood/Kebony.

Plan 4; Bindingsverk med 15+5 cm isolasjon, utførelse for øvrig som i plan 3.

Plan 1; som plan 2/3 med unntak av mot nord (garasje) som er med 7 cm isolasjon og mot øst/Vestregata bindingsverk med 15 cm isolasjon.

 

ETASJESKILLERE

Betongdekker. Trinnlydplater som Milliclick gulvvarmesystem og 14 mm eik 1-stavs parkett (våtrom med fliser og annen oppbygging). Underkant med 1 lag 13 mm malt gips (fuging mot tilstøtende konstruksjon). Felles gang med belegg.

 

VEGGER

Lettvegger er oppbygd av bindingsvegg med 7-10 cm isolasjon og 13 mm standard gipsplater som sparkles, strimles og males 2 strøk. Våtrom med smøremembran på doble gipsplater for flislegging. Lyd og brannvegger ihht offentlige krav.

 

TAKVERK

Takkonstruksjon i Ranti som er isolert med 35 cm isolasjon (innvendig), fuktsperre og 13 mm malte gipsplater. Utvendig side med Ventex diffusjonsåpent undertak og trobord over luftesjikt. Tak tekket med grå shingel og takpapp. Takrenner, nedløp og beslag som silver metallic.

VINDUER

Leveres med 2-lags energiglass. Soldempende effekt, samt selvrensende glass. Hvitmalt innvendig og aluminiumskledd utvendig. Innvendige foringer som hvitmalt. Vinduer i fasade øst med brannklassifisering og begrensede åpningsmuligheter.

 

DØRER

Innerdører leveres som hvite slette lettdører med hvitmalt karm. Ytterdører som aluminium, med el-sluttstykke (porttelefon med kamera). Entredører som hvit slett B30/db35. Sportsboder med hvite slette lettdører.

 

GULV

14mm 1-stavs parkett i alle rom utenom bad. Bad med fliser 15×15 cm grå og med lokalt fall til sluk. Gulv trapperom som Terazzo, samt fliser i plan 4 inkl. ny trapp. Gulv sportsboder  med grov ubehandlet overflate. Felles gang med vinylbelegg.

 

TRAPP

Innvendig hovedtrapp som Terazzo samt ståltrapp mellom plan 3 og 4.

 

LISTVERK

Gulv; Alle gulv (unntatt våtrom) listes med parkettlist 15×45 mm av eik.

Vinduer;  Listes med gerikt 10×58 mm hvit.

Dører; Listes med gerikt 10×58 mm hvit. Alt listverk hvitmalt i NCS 0502Y/eggehvit med synlig innfesting (ferdig behandlet fra fabrikk).

 

MALERARBEID

Alle innvendige vegger (unntatt våtrom) behandles med sparkling og 2 strøk maling i NCS 0502Y/eggehvit (hvit slett overflate). Listverk er hvitmalt fra fabrikk.

 

FLISEARBEID

Legging av fliser gulv bad 15x15cm grå. Legging av fliser på vegger bad 50×20 cm hvit. Smøremembran på gulv og vegger våtsoner (våtrom).

 

SANITÆR INSTALLASJON

Generelt: Installasjon som vannskadesikkert rør-i-rør med sentral/vannskap i hver leilighet. Design ett-greps batterier på alle servanter, kjøkken og dusj. Vann og avløp til vaskemaskin. Varmtvannstank som felles tanker for alle leiligheter, plasseres i kjeller. Design batterier til servant, dusj og kjøkken. Dusjsystem på bad og Ifø rette dusjvegger som kan slås inn mot vegg (ikke 100% tett). Kjøkkenbatteri med uttak for oppvaskmaskin.

Bad; Baderomsinnredning med sorte fronter. Underskap og helstøpt servant med design servantbatteri. Toalettskål som vegghengt med selvdempende lokk og sort Monolith cisterne. Uttak for vaskemaskin. Innfellbare dusjvegger i glass.

Utvendig frostfri tappekran.

 

ELEKTRO INSTALLASJON

Komplette elektriske installasjoner med doble stikkontakter, lysarmatur som innfelte LED-spotter i krom/børstet stål (gang/soverom/bad/vf/stue/kjøkken) med dimmer. Leiligheter mot øst har kasse over vinduer med LED-spotter inkl. dimmer. Gulvvarme i baderom med el termostat. Stikkontakter er doble. Røropplegg for telefon og TV inngår på stue og soverom (med kabel). Milliclick gulvvarmesystem i alle rom med parkett. Alle leilighetene utstyres med porttelefon anlegg (ikke kjeller). Alle boenheter har egne sikringsskap med måler. Armatur under kjøkkenskap som LED-spotter.

Felles; Utvendig belysning med LED-spotter som opplys på fasade, downlights under brem og portrom og opp/nedlys ved inngang (alt som LED). Innfelte spotter, spottskinner og opp/nedlys på vegg i trapperommet. Kjellerboder med SG enøk amaturer. Felles brannvarslingsanlegg med sentral i trapperom. Tineanlegg med varmekabel i fortau.

 

KJØKKEN- OG GARDEROBEINNREDNING

Kjøkkeninnredningen; Leveres som HTH type KW Straight hvit. Rette stålhåndtak. Benkplate som 30 mm laminat, modell Rustikk metall. Oppvaskbenken med nedfelt oppvaskkum av rustfritt stål. Prøver på kjøkkeninnredning kan fremlegges hvis ønskelig.

Hvitevarer inkludert; Komfyr, keramisk steketopp, kjøl/fryseskap og integrert oppvaskmaskin. Alle produkter av kjent merke.

Garderobeskap: Garderobeskap leveres ikke.

 

VENTILASJON

Leveres som balansert ventilasjon med varmegjenvinningsfunksjon. Plasseres i skap på kjøkken.

 

BRANNVERNEUTSTYR

Til hver leilighet leveres 1 stk 6 kg pulverapparat (monteres av kjøper) samt røykvarsler koblet opp mot felles brannvarslingsanlegg.

 

SPORTSBODER

Sportsboder i kjeller. Boder med delevegger i enkel utførelse med låsbar dør. Ubehandlet betonggulv.

 

UTEAREAL

Felles uteareal på plan 2 mot vest med tremmegulv og benk. Portrom med postkasser, sykkelstativ og søppeldunker. Det er ikke parkering i portrommet.

SAMEIET

Det er utarbeidet standard vedtekter til sameiet vedrørende bruk av uteareal og fordeling av fellesutgifter som forsikring osv. Disse kan eventuelt endres elelr utvides etter kjøp av leiligheter når sameiet blir stiftet.

 

GENERELT

Ved spesielle ønsker så bes kjøpere kontakte totalentreprenør, utbygger og/eller eiendomsmegler.